Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Työhuoneen matto Keittiön matto Lastenhuoneen matto Käytävämatto ja eteismatto Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Materiaali

 Turkoosi viskoosimatto, ELSE Viskoosimatto harmaa/beige, ELSE Viskoosimatto beige, ELSE Viskoosimatto beige, ELSE Viskoosimatto harmaa, ELSE  Rose viskoosimatto, ELSE  Viskoosi-villlamatto kulta, ELSE  Viskoosi-villlamatto kulta, ELSE  Viskoosi-villlamatto beige, ELSE  Viskoosimatto Medaljonki, ELSE  Viskoosimatto Medaljonki, ELSE  Viskoosimatto Gold, ELSE Viskoosimatto Rosa, ELSE  Viskoosi-villlamatto, ELSE  Viskoosi-villlamatto, ELSE Raidallinen viskoosimatto, ELSE Viskoosi-villamatto, Ligne Pure Reflect, Ligne Pure

Viskoosi materiaalina on kevyt, hohdokas ja hengittävä. Lyhyen nukkakorkeuden ansiosta se on miellyttävän pehmeän tuntuinen ihoa vasten.

Tämä matto soveltuu mainiosti myös allergiaherkkään kotiin, sillä se on sähköistymätön ja helppohoitoinen. Irtopöly lähtee vaivatta imuroimisella ja tahrat tekstiilishampoolla.

Mallisto

Valikoimassamme on belgialaisia 100% viskoosimattoja sekä käsinsolmittuja puuvillaviskoosi- ja villaviskoosimattoja.

Villa tuo lämpöä ja rauhoittaa kiiltoa, sillä viskoosi muuntokuituna taittaa hieman valoa ja saa maton pinnan kiiltämään leikkisästi.

Koko ja väri

Saatavilla paljon eri kokoja pienistä käytävämatoista aina suuriin keskilattiamattoihin. Kattava värivalikoima ja lukuisia kuoseja jokaiseen sisustustyyliin.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola