Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Työhuoneen matto Keittiön matto Lastenhuoneen matto Käytävämatto ja eteismatto Sähköistymätön Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Pellavakuitu on ryhdikäs ja kestävä, mattomateriaalina mitä oivallisin.

 Kirjava pellavamatto, ELSE  Yksivärinen pellavamatto, ELSE Palttina pellavamatto, ELSE  Korkea nukkainen pellavamatto ELSE  Korkea nukkainen pellavamatto ELSE  Lyhyt nukkainen pellavamatto, ELSE  Lyhyt nukkainen pellavamatto ELSE  Pellava-villamatto, ELSE  Pellava-villamatto, ELSE

Materiaali

Kuitu on sähköistymätön, joten roskat lähtevät imuroinnilla ja pinta hylkii luonnostaan likaa. Vaaleisiin sävyihin on hyvä kuitenkin laittaa suojakäsittely pahempien tahrojen, kuten punaviinin, varalta.

Mallisto

Valikoimassamme on Intiassa käsin solmittuja ja kudottuja 100% pellavamattoja, joiden nukkatiheys on jopa 55 100 solmua/m². Saatavana sekä lyhyellä että korkealla nukalla.

Intialaisten pellavamattojen lisäksi kotimaisessa mallistossamme on tuftattuja villa-pellavasekotteita, suhdanneltaan joko 80/20 tai 50/50 villa-pellavaa.

Koko ja väri

100% pellavamatoissa vakioväreinä ovat valkoinen ja natural. Villa-pellavamatoissa on saatavana kymmeniä eri sävyjä. Vakiokokojen ja -värien lisäksi mattoja on mahdollista tilata määrämittaan omien väritoiveiden mukaisesti.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola