Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Käytävämatto ja eteismatto Kuramatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Liukuestepohjustus Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Sopivalla matolla luot terassille käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä.

Woodnotes Outdoor, ELSE  Terassimatto harmaa, ELSE  Terassimatto beige, ELSE  Parvekematto pyöreä, ELSE Kostean tilan mattoja, ELSE  Parvekematto, ELSE  Ruohomatto, ELSE  Ruohomatto, ELSE  Ruohomatto, ELSE  Ruohomatto, ELSE  Ruohomatto, ELSE  Ruohomatto, ELSE Ruohomatto vihreä, ELSE Ruohomatto beige, ELSE Woodnotes Outdoor, ELSE Woodnotes Outdoor, ELSE

Materiaali

Kyseessä ollessa lasitettu terassi voit valita laajasta valikoimastamme synteettisen kuidun tai luonnonkuidun, sileän tai nukkaisen pinnan. Myyjämme auttavat sinua löytämään mieluisat sävyt ja kuosit. Kauttamme saat myös mittausapua.

Avonaiselle terassille soveltuvat parhaiten synteettiset kuidut kuten polyamidi, joka kestää erinomaisesti märkää ja lämpötilavaihteluita. Näissä matoissa on myös valmiina suojakäsittely likaa ja kosteutta vastaan, joka mahdollistaa nopean ja helpon paikallisen puhdistuksen esim. tekstiilishampoolla.

Lisää hyviä vaihtoehtoja parveke- ja terassimattoihin on muovimatot valikoimassa.

Koko

Terassimattovuotien leveydet ovat valmistajasta riippuen 200cm/400cm/500cm.

Saat parvekematon/terassimaton juuri sen kokoisena kuin haluat. Matto voidaan valmistaa mittojen mukaan. Asennuspalvelu on saatavilla myös maton oston yhteydessä.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola