Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Käytävämatto ja eteismatto Kuramatto Sähköistymätön Liukuestepohjustus Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Materiaali

Luonnollinen kookosmatto soveltuu mainiosti kuramatoksi eteis- ja rappukäytävään, sillä se kestää hyvin kosteutta ja kulutusta. Sisätilan syvänteen lisäksi maton voi sijoittaa myös ulos esim. ulko-oven eteen nappaamaan heti pahimmat hiekat ja liat.

Kookosharjamatto luonnonväri, ELSE Kookoskäytävämatto, ELSE Kookoskäytävämatto, ELSE Kookoskäytävämatto, ELSE Kookoskäytävämatto, ELSE Messinkinen päätypaino, ELSE Musta kumikantti, ELSE Kookosharjamatto punainen, ELSE Kookosharjamatto sininen, ELSE Kookosharjamatto musta, ELSE Kookosharjamatto vihreä, ELSE Kookosharjamatto ruskea, ELSE

Mallisto

Valikoimastamme löytyy kookosharjamattoja eri harjaskorkeuksilla, sekä tasaiseksi kudottuja kookoskäytävämattoja.

Harjaskorkeus

Luonnonväriseen kookosharjamattoon on saatavilla seuraavat harjaskorkeudet: 17 mm, 23 mm ja 28 mm.

Värillisiä kookosharjamattoja saa vain 17 mm harjaskorkeudella.

Koko ja väri

Kookosharjamatossa pituutta ja leveyttä on saatavilla määrämitoin toiveesi mukaan, suurin mahdollinen leveys on 200 cm. Värivaihtoehtoja ovat luonnonväri, musta, harmaa, ruskea, vihreä, sininen ja punainen.

Kookoskäytävämattoa tehdään myös määrämittaisena ja maton päädyt viimeistellään kumikantilla. Matossa suurin mahdollinen leveys on 200 cm, pituutta saa toiveen mukaan. Vakioleveyksinä kookoskäytävämatossa ovat 67 cm, 90 cm, 120 cm, 150 cm ja 200 cm.

Myymälässä esillä malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola