Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuone Työhuone Keittiö Lastenhuone Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Vaikeasti syttyvä

Ryijy

Laadukkaat ja perinteiset villaryijyt luovat lämpöä ja arvokkuutta kodin sisustukseen. Ryijystä saat myös tyylikkään akustiikkaelementin.

Kasvun Hetki, Jukka Rintala Design Villaraanu, ELSE Liehuva Liekinvarsi, ELSE Ruusu, ELSE Tulilintu, Sami Rinne Design Viestinviejä, Sami Rinne Design Raanu Puut, ELSE

Esimerkiksi huoneessa, jossa soitetaan musiikkia tai katsotaan televisiota tulee tyylikäs ryijy edukseen seinällä vähentäen kaikua, mikä selkeyttää äänentoistoa.

Mallistossamme on klassisten kuosien lisäksi 2000-luvun moderneja malleja ja värejä. Esimerkiksi Jukka Rintalan suunnittelemia kuoseja on saatavilla villa-pellavaryijyyn, johon voit itse valita sisustukseesi sopivat värit.

Jos mallistomme vakiokuosit eivät sovi kotisi sisustukseen teemme myös ryijyn valokuvastasi. Villaryijyjen kaikki koot hinnoitellaan neliöiden mukaan, joten voit itse määrätä leveyden ja korkeuden.

Raanu

Valikoimassamme on myös käsin kudottuja villaraanuja, olemuksiltaan kevyitä ja ilmavia, joista saat vaikka oivallisen lahjaidean. Vakiokokojen lisäksi saatavilla myös haluamillasi väreillä ja koolla.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola