Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Työhuoneen matto Keittiön matto Lastenhuoneen matto Käytävä- ja eteismatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Liukuestepohjustus Kestää lattialämmityksen Vaikeasti sytttyvä

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia nukkamattoja eurooppalaisten sekä kotimaisten mattotehtaiden valmistamina.

 Villa-pellanukkamatto, ELSE  Villainen nukkamatto, ELSE  Värikkäät nukkamatot, ELSE  Värikkäät nukkamatot, ELSE  Pyöreä Dallas-matto, ELSE TEMPO, Hanna Korvela Design TEMPO 300, Hanna Korvela Design Dallas-nukkamatto, ELSE  Villa-pellavanukkamatto, ELSE  Musta nukkamatto, ELSE  Siniharmaa nukkamatto, ELSE Dallas kuvioitu, ELSE

Materiaali

Vaihtoehtoina ovat luonnonkuitujen lisäksi erilaiset kulutustakestävät keinokuitumateriaalit, kuten polyamidi ja polypropyleeni, jotka soveltuvat hyvin allergiakotiin.

Keinokuidusta ei lähde juuri lainkaan itsestään pölyä ja maton valmistusvaiheessa tehty Heat setting -käsittely poistaa sähköisyyden kuidusta, jolloin roskat ja karvat irtoavat hyvin matosta. Heat setting -käsittelyä ei tarvitse uusia, vaikka matto vesipestäisiin.

Mallisto

Valikoimassamme on 100% keinokuitumattojen lisäksi laadukkaita belgialaisia villa-keinokuitumattoja. Näissä matoissa on käytetty 40% Uuden-Seelannin lampaanvillaa, 40% heatset-polypropyleeni- ja 20% heatset-polyesterilankaa, jotka on kudottu luonnonkuituiseen juuttipohjaan.

Tuftatuissa matoissa meillä on tarjota 100% villanukkamattoja sekä villa-pellavanukkamattoja.

Koko ja väri

Keinokuitumattojen nukkakorkeuksia on saatavana lyhyestä n. 5mm aina erittäin tuuheaan n. 80mm asti. Runsaasta värivalikoimasta löytyy yksivärisiä, kirjavia tai kuviollisia mattoja.

Vakiokokojen lisäksi matot ovat saatavilla myös mittatilaustyönä. Suuret yli 200 cm leveät keskilattiakoot ovat myös mahdollisia, maksimileveys 400cm.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja, kokoja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola