Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä Käytävämatto ja eteismatto Allergiaystävällinen Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Liukuestepohjustus

Käytävämatolta vaaditaan paljon. Sen on kestettävä kovaa staattista kulutusta, pysyttävä hyvin paikoillaan lattiaa vasten ja oltava helppo puhdistaa liasta, tinkimättä ulkonäöstä.

Avenue, Woodnotes Villaplyysimatto, ELSE Pathway käytävämatto, ELSE Rosa käytävämatto, ELSE Pathway käytävämatto, ELSE Pathway käytävämatto, ELSE Pathway käytävämatto, ELSE Sisal-villamatto, ELSE Punainen polyamidimatto, ELSE Musta sisalmatto, ELSE Sisalmatto, ELSE

Materiaali

Villaplyysi on sopiva materiaali kun kaipaat värejä ja kuviointia käytävämattoosi. Käsin kudotut 100% villamatot soveltuvat myös mainiosti eteis- ja käytävätiloihin.

Sisalmatto on klassinen ja tyylikäs luonnonkuituinen vaihtoehto runsaalla kuosi- ja värivalikoimallaan.

Kovan kulutuksen paperinarumattoja ovat mm. 100% paperinaru, puuvilla/paperinaru sekä villa/paperinaru yhdistelmät.

Kookosmatto soveltuu mainiosti tiloihin joissa kävellään paljon kengät jalassa, esim. taloyhtiöiden rappukäytävät.

Pehmeiden materiaalien ystäville meillä on tarjota erilaisia lyhytnukkaisia nukkamattovaihtoehtoja, jotka ovat valmistettu villasta tai polyamidista.

Koko ja väri

Vakiokokojen lisäksi meiltä saat kaikki käytävämatot haluamallasi leveydellä ja pituudella. Yli 10 metrin pituiset käytävämatot ovat myös mahdollisia. Leveyttä maksimissaan jopa 5 metriä.

Värivalikoima on materiaali- ja kuosikohtainen.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola