Mattoliike ELSE Oy
Hitsaajankatu 1
00810 HELSINKI
Puh. 010 320 7150

Palvelemme
Ark.
La

10-19
10-17

Else MattomyyntiLaadukkaita mattoja kaikkiin tarpeisiin
Olohuoneen matto Työhuoneen matto Keittiön matto Lastenhuoneen matto Käytävämatto ja eteismatto Hylkii likaa Sähköistymätön Hylkii nesteitä Kestää lattialämmityksen Vaikeasti syttyvä

Materiaali

Villa- ja pellavalangasta tuftaamalla tehdyt matot ovat erittäin tiiviitä ja kulutusta kestäviä, näin ne soveltuvat kodin joka tilaan, eteisestä olohuoneeseen.

TEMPO 207, Hanna Korvela Design BELLO, Hanna Korvela Design Aapa, Woodnotes Path, Woodnotes Lakeland, ELSE Majore, Hanna Korvela Design POP jade, Hanna Korvela Design  Villa-pellavanukkamatto, ELSE TEMPO, Hanna Korvela Design BELLO, Hanna Korvela Design

Saatavana sekä korkealla että lyhyeksi leikatulla nukalla, jolloin pinta on erittäin tasainen ja sileä, mutta silti ylellisen pehmeä.

Mallisto

Runsaassa tufattujen mattojen valikoimassamme on oman mallistomme lisäksi kotimaisten designvalmistajien mattoja.

Woodnotesin villa- ja pellavamatot, joissa käytetään 100% Uuden-Seelannin lampaanvillaa. Kuoseina Aapa,Path,Sammal,Tundra ja Wild.

Hanna Korvela Designin käsin tuftatut villa- ja pellavamatot valmistetaan myös 100% Uuden-Seelannin lampaanvillasta. Kuoseina Tempo-matot, sekä Balloballo, Majore, Tweed, Pop ja Bello.

Koko ja väri

Käsin tuftatut matot saat vakiokokojen lisäksi omilla mitoilla ja väritoiveilla, mittatilaustyönä, juuri sellaisena kuin itse haluat. Voit valita sekä villa- että pellavalangan sävyt kymmenistä vakiovärityksistä tai teettää sisustukseesi sopivat sävyt.

Myymälässä esillä laajempi valikoima malleja ja värejä.

Mattoliike ELSE Oy - 2013 © Patric Puola